Elegante Handgemaakte Laptop Rugtas

Ben jij op zoek naar een Handgemaakte Laptop Rugtas? Wij vinden het belangrijk om dan ook te kiezen voor slow fashion. ROOZ Amsterdam is een slow fashion label, zij kiezen ervoor slechts enkele stuks op voorraad te houden waardoor exclusiviteit gegarandeerd is. Je zult dus niet snel dezelfde tas langs zien komen. Daarnaast geven zij ook nog eens een extra lange garantie op de tassen, omdat zij overtuigd zijn van de kwaliteit van het leder.

Kijk gauw eens bij de Laptop Rugtas

Slow Fashion in de tassenbranche

Hoe belangrijk is slow fashion nu eigenlijk?

Merken die daarvoor kiezen zijn steeds meer gewild en logisch ook! Wij vinden het met zijn allen steeds belangrijker dat er beter met de natuur wordt omgesprongen. Bij slow fashion is de materiaalkeuze heel belangrijk maar ook de duurzaamheid ervan. Verder wijzigen deze merken de collectie minder vaak. Kies voor enkele (duurdere) basis items en ombineer die met leuke sjaaltjes of riemen.

Ook in de tassenbranche is er door enkele merken gekozen voor slow fashion. Een daarvan is ROOZ Amsterdam.  De tassen van ROOZ Amsterdam zijn met de hand gemaakt in Indonesië. De basiscollectie bestaat uit klassieke modellen. Deze modellen wisselen niet maar zij kiezen voor een ROOZ Limited Edition om zo nu en dan een nieuw (tijdelijk) model aan te bieden. Daarnaast bieden zij een extra lange garantie omdat zij overtuigd zijn van de kwaliteit van het leder.

Laptoptas voor dames: functioneel of elegant?

Een elegante laptoptas voor dames die tevens functioneel is?

Of moeten we kiezen tussen elegantie en functionaliteit?

Een laptoptas  is verkrijgbaar in diverse modellen en zijn veelal leverbaar in de klassieke kleuren. Functionaliteit en elegantie gaan heel goed samen, dat zie je terug bij de gespecialiseerde merken in zakelijke tassen. Belangrijk bij jouw keuze is dat de business tas gemaakt is van rundleder want dat biedt de business tas voldoende stevigheid en het materiaal is duurzaam. Zeker in een tijd dat er (gelukkig vaak) gekozen wordt voor slow fashion, is duurzaamheid een belangrijke tool. Een laptoptas schaf je voor meerdere jaren aan en  daarom is het meest degelijke materiaal hiervoor rundleder. Wij adviseren je bij de aanschaf van je business tas, je goed te oriënteren en de diverse tassen eens van alle kanten te bekijken. Voldoet ook de binnenkant van de tas aan je wensen dan is de keus weloverwogen gemaakt en zul je er geen spijt krijgen.

De meeste modellen hebben 2 compartimenten en een uitgebreid organizer gedeelte, handig voor kleine spullen, zoals bijvoorbeeld je sleutels. Waar je verder op moet letten is dat het laptopvak groot genoeg is voor jouw laptop. Er zijn prachtige laptoptassen te koop, er is zelfs een elegante laptoptas 17 inch en kijk ook maar eens bij deze hippe laptoptas! De tas moet ruim zijn en biedt naast de laptop voldoende ruimte voor documenten, tablet etc.

Om de tas te beschermen doen de gespecialiseerde merken er een losse stofhoes bij. De tas wordt netjes opgeborgen in de stofhoes en stof of zonlicht krijgt geen kans. Enkele tassenmerken geven zelfs een extra lange garantie op een lederen business tas. Wat ons betreft een mooie aanvulling. Bij onder andere ROOZ Amsterdam kun je elegante laptoptassen voor dames (en heren) vinden.

Ga je een laptoptas voor dames aanschaffen dan is het fijn als je met de tas ook na werktijd prima voor de dag kunt komen. Zo is de tas zowel zakelijk als privé te gebruiken, handig als je gaat shoppen nu er geen tasjes meer meegegeven worden.

Leren schoudertas met bijpassende portemonnee

Wat een geweldige aanvulling op het assortiment van ROOZ Amsterdam!
Een Business tas met bijpassende portemonnee!

Ze komen met een prachtige leren portemonnee gemaakt van hetzelfde prachtige leer als de businesstas. Voor iedere tas is een bijpassende portemonnee gemaakt! De portemonnee is groot genoeg om de Iphone Plus in op te bergen! Handig als je even gaat lunchen.